torstai 26. lokakuuta 2017

Työvoitto

Jotkut asiat vaativat paljon kypsyttelyä niin ruuanlaitossa kuin työkuvioissakin. Täällä Kambodzassa tosin nuudelit valmistuvat nopeasti, mutta muotilehtien tapaamiset puolestaan vaativat sinnikkyyttä ja kontakteja.


Sinnikäs kun olen, kuten yleensä, otin SOVRIN-lehteen yhteyttä useampaankin otteeseen. Kävin jopa norkoilemassa paikan päällä toivoen tapaamista (kuten minua oli ohjeistettu tekemään) ja laittelin lisää viestejä. Ovi ei auennut näillä metodein.
Mutta, kun mieheni työkaveri tutustui lehden ainoaan expattityöntekijään, jonka yhytti kanssani yhteyksiin ja joka päätti minun olevan ok ja jonka tapaamisen jälkeen päätoimittaja näki portfolioni, jonka jälkeen sain tapaamisen itse lehden ydintiimiläisiin, ja jonka...


Lausehirviöön kului kymmenen kuukautta ja SITTEN sain ensimmäisen kuvauksen lehteen.

TYÖVOITTO!


Nyt kuvauksia SOVRINiin on jo kaksi takana, ja lisää ovat luvanneet. Toivon näin, sillä lehti on parasta, mitä lähialueiden markkinoilla on tarjolla.


Jonkilaisen lasikaton olen myös rikkonut, sillä olen ensimmäinen ei aasialainen, joka lehteen on kuulemma kuvannut. Ja minusta tuntuu, että myös ensimmäinen naispuolinen kuvaajakin taidan olla lehden historiassa.
Ensimmäisen kuvaukseni heille tein Suomessa Suomenlinnassa. Malleina ovat iiiihanat Noora (Brand Model Management) ja Sofia (Paparazzi Models). MUAH-osuuden taitoi ehdoton ykköslemparini Leena Waggoner.Kansikuva, Chey Ratha,  SOVRIN-lehti.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti