torstai 20. syyskuuta 2012

September Issue


September Issue, on Voguen (US) muotivuoden the numero 
eli se suurin, muhkein, painavin, kertakaikkisen iso ollakseen lehti. 
tänä vuonna numero on taas kerran ennäyksellisen suuri, melkein tuhat sivua. 
pari päivää sitten sijoitin vajaan kymmenen euroa tähän  muodin tiiliskiveen ja vieläkään, kaksi päivää myöhemmin, en ole loppuun saakka päässyt. 
edellinen viikkoni kului kameran nappulaa paljon painaessa ja tämä viikko on kulunut asiakkaiden valintoja tuunatessa sekä lounastauoilla muotia ihmetellessä.

syyskuun superjumbomaxiextravaganca numerohan on pääasiassa täynnä mainostajien täyttämiä sivuja. päästyäni sivulle kolmesataa jotain, 
vasta silloin silmieni eteen marssi toimituksen nimilista,)

rakastan muodin mainontaa ja sen käsittämätöntä kirjoa. ja juuri tuon upean hajonnan, surkeasta upeaan näkee tässä muotibibliassa. osan kohdalla huokaisen, ah ja osan kohdalla mietin kannattiko todellakin maksaa niiin paljon,
 jos lopputulos on tämä.

lehden hintakin on edullinen, kun vertaa suomalaisiin noin satasivuisiin opuksiin, jotka maksavat myös melkein tuon kympin. ja vielä ehtii nippa nappa sen lehtihyllystä kaappaamaan kainaloonsa.

suosittelen kaikille.




ja huomenna aion nostaa jalat ylös vai alas tai ainakin puutarhaan eli pysyn kotona ja kerään viikon varrella tippuneet omenat parempaan pulloon.

viikonlopui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti