torstai 8. maaliskuuta 2012

un/done

kuvien teko nykyään on mitä suurimmassa määrin kuvien käsittelyä tai ainakin ne kulkevat hyvin pitkälti käsi kädessä. mainoskuvassa joskus mennään jo sellaisissa sfääreissä, että kuluttaja tuskin edes osaa kuvitellakkaan miten monesta kuvasta yksi mainoskuva saattaa muodostua.
muodin puolellakin käsittely on arkipäivää, joskus pienesti, toisinaan suuremmin.
itse olen aloittanut kuvaamisen filmiaikana ilman tietokonetta, joten vuosien saatossa mukaan on tullut paljon haasteita ja uutta opittavaa. jonkin asteinen hikari lienen vielä aikuisenakin, sillä olen nauttinut jokaisesta uudesta asiasta jonka olen oppinut.
pidän omien kuvieni loppuun saakka työstämisestä paljon ja jaksan innostua haasteista.
alla olevista Sokoksen kamppiskuvista näkee ennen ja jälkeen versioista aika tyypillisiä vaatekuvaukseen liittyviä korjauksia; ryppyjä siloteltu ja puntteja suoristeltu, pieniä korjauksia kasvoihin ja hiuksiin, taustan puhditusta sekä värisäätöjä. 
poikkeavuuksia näistä kuvista löytyy jokaisesta yksi; taustan kelta-mustan puomin poisto, hameen pidennys ja sormen kääntö,)
rakastan näitä poikkeavuuksia, koska joudun joskus pinnistelemään keksiäkseni näppärimmän tavan tehdä niitä. 
tärkein asia lienee kuitenkin, että asiat korjaantuu, mutta kuva näyttää yhä aidolta eikä liian muoviselta ja se aina olekaan niin helppoa,)




näissä kuvissa toimi AD:na Riikka Siusluoto Sokokselta, meikin taikoi Anu Levy ja tyylin loi Milla Muurimäki sekä mainiot mallit ovat Paparazzilta ja Fondilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti