sunnuntai 12. helmikuuta 2012

ja vielä...

--ja yhä edelleen kaivelen Pietarin satoa arkistoistani, aivan kuin muuta eloa en olisikaan kamerani kanssa viettänyt,)


kuvat ovat eläneet omaa elämäänsä museossa jo reilun viikon ja vielä muutama viikko jäljellä esiteltävänä. avajaiseten kuohuvan maku tuntuu vieläkin suussa mietona ajatuksena ja saa mielen pirkahtamaan muistojen kera.


avajaiset olivat, voisin jopa sanoa menestys ja iloinen yllätys sillä väkeä saapui paikalle noin sadan sielun verran, mikä oli meille kaikille aikamoinen yllätys. oli siis aivan paikallaan ostaa hieman enemmän kuohuvaa kuin museon räyhänhenki Näätätakkinsa kera "suositteli".
aina sanotaan suvun olevan pahin, mutta itse totesin sen olevan aivan PARAS. setäni, tätini ja nuorin serkuistani nimittäin saapuivat Nousiaista saakka yllättämään  minut!
mainio pääkonsuli Olli Perheentupa hurmaavan vaimonsa kera yllättivät meidät myöskin!
mukanamme juhlivat myös suuri joukko ihania ystäviä, joita ei voi tarpeeksi kiittää illan jakamisesta!!!


alla olevissa kuvissa olen hieman tutkaillut äitiyttä, tuoreen äidin kanssa ja hieman "kokeneemman" maman avustuksella; vartalon eloa raskaudessa ja synnytyksen jälkeen, kuinka aika tekee meistä vanhempiemme näköisiä ja oloisia...


kaikki kuvaamani naiset ovat minulle tavalla tai toisella tärkeitä ja läheisiä. heille olen suuressa kiitollisuuden velassa, että ovat antaneen palan itseään "käsiini" vaikka heillä ei useimmiten ollut aavistustakaan mitä lopputulos tulee pitämään sisällään. kuten kahden kuvani malli Sari kertoi jälkeenpäin; "kuvatessa olo oli kuin peuralla ajovaloissa" sillä he olivat kaikki pimeässä tilassa ja heidän päälleen heijastin projektorilla/videotykillä eri kuvia eli he eivät nähneet useimmiten edes kuvaajaa kaiken sen valon häikäistessa heidät.





ja yhdelle miehelle olenkin varsin kiitollinen tuon loistavan laitteen (yhä jatkuvasta) lainasta 
eli KIITOS mr TIMO RAILO

ja lisää aiheesta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti