maanantai 23. huhtikuuta 2012

aloittelijan valaisukurssi 3


ja mahti maanantaita!

viikon aloituspäivälle mitä mainioin kuva lienee puserrettu hymy, jonka kanssa ei ole turhia kursailtu eikä fiilattu jälkikäteen.

"valaisukurssin" kuvat ovat kaikki jostain historian hämystä, koska nämä aikanaan olen tehty oikean kurssin tueksi. tämäkin kuva on jo edesmenneen Hero -lehden kuvauksista, mutta mikä ajattoman tappaisi ja jossain vaiheessahan kaikki tulee uudelleen muotiin kunhan vain kärsivällisesti jaksaa odottaa,)

kuva on otettu valkoisella fondilla niin että taustan ylivalottava valo on blokattu styrokseilla sivuilta. valkoinen puoli styrokseista on seinään päin jotta valo siellä leviää mahdollisimman tarkasti ja "maksimaalisesti". ihana mallimme on tarpeeksi kaukana takavalosta, jotta valo ei vuoda liikaa häneen.

päävalona on käytetty RINGiä (ringflash) ilman mitään filttereitä edessä eli valo tulee suoraan malliin ja varsin raakana.


kuvien meikin on taikonut Miisa Päällysaho ja ihana mallimme Kristiina oli aikanaan Paparazzissa.


Hero -lehti oli oman aikansa mahtava veto lehtimaailman/-talojen sivusta. super promoottorina kyseiselle lehdelle toimi Linda Koskinen, jonka peräänantamattomuuden ansiosta Hero julkaisi kuusi (vai seitsämän) numeroa ja sai ainakin kerran Akateemisen näyteikkunan omakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti