maanantai 2. huhtikuuta 2012

nu-mode' magazine ja tarina


Nu-Mode' lehti kiihkeästä New Yorkista perustettiin viisi numeroa sitten. alussa lehti ilmestyi kahdesti vuodessa ja tällä hetkellä ilmestymistahti on kiihtynyt kolmeen numeroon per vuosi. viimeisin lehti, Vagabond, on mielestäsi upein ja näyttää hyvin suunnan mihin lehti on menossa jatkossakin. 

lehden sielu ja henki on Latoya Henry, stylisti ja valokuvaaja, joka halusi luoda foorumin niin jo vakiintuneille kuin uusillekin tekijöille muodin, taiteen ja life stylinkin saralle.

"our key object is to focus on inspirational individuals who are developing a better future for generations to follow" sanoo Latoya Henri tiivistäen näin lehden linjan.

ja koska näköjään kielenkääntövajakkina laitoin jo lauseen hänen viestiään lainaten niin voinen lisätä vielä pienen pätkän "historiikkiakin" ulkomaankielellä;)

"The way Nu-Mode´ magazine came together, currently I was working only as a fashion stylist & photographer and I felt that emerging artist needed an outlet to express who they are. In most cases new artist don't have the opportunity to showcase their work in publications because most of the time the publications focus only on established artist. So I felt the need to create a place where we feature both established and emerging inspirational artist together." hän siis jatkaa.

kaunis ja ylevä ajatus josta tuli totta!

hienoa.



ja meidän tekemämme juttu on toki menossa mukana kanten nimeä Chemineau D'Âge 
/Iän kiertolainen sivulta 207 alkaen.


työtiimiin kuuluivat Stylisti Katariina Kaatrasalo ja meikkiguru Timo Karvinen sekä huippumallimme Marita Ruishalme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti